Σελίδες

Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΚΟΡΔΟΨΩΜΑΚΙΑ ΣΤΟ ΠΙ ΚΑΙ ΦΙ

   Σήμερα θα σας παρουσιάσω τον πιο εύκολο τρόπο να φτιάξετε κάτι για τη λιγούρα ή για να μην πετάξετε το μπαγιάτικο ψωμί σας. Είναι μία ιδέα από το αγαπημένο μου περιοδικό "Ζάχαρη κι αλεύρι".



Υλικά:
50 γρ. ελαιόλαδο
1 κ.γ. αποξηραμένο βασιλικό
2 σκελίδες σκόρδο
τυρί του τοστ ή τριμμένο τυρί
15 φέτες ψωμί

Προετοιμασία:
   Βάζουμε στο μούλτι το ελαιόλαδο, το βασιλικό και το σκόρδο και τα χτυπάμε. Απλώνουμε τις φέτες του ψωμιού σε ένα αλουμινόχαρτο (για να μη λερώνουμε ταψί ;)) και απλώνουμε το μείγμα του λαδιού με ένα κουταλάκι. Βάζουμε από πάνω το τυρί και τα βάζουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς στο γκριλ. Σε 5-10 λεπτά (ανάλογα το φούρνο) είμαστε έτοιμοι!!!!!
 
   Σ.σ.: Εγώ φτιάχνω περισσότερο μείγμα και το φυλάω σε ένα γυάλινο δοχείο στο ψυγείο για να έχω ανά πάσα ώρα και στιγμή ;)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου