Σάββατο, 1 Μαρτίου 2014

ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ ΦΕΤΑ ΣΑΓΑΝΑΚΙ


Υλικά:
4 κομμάτια φέτα περίπου 1 εκ. πάχος
νερό
αλεύρι
ελαιόλαδο

Προετοιμασία:
   Βρέχουμε ελαφρά και τις δύο πλευρές τη φέτα με νερό για να κολλήσει το αλεύρι. Την περνάμε από το αλεύρι από όλες τις πλευρές και την τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές μέχρι να πάρει χρώμα.

   Σ.σ.: Προσοχή με το πάχος της φέτας γιατί αν την κόψετε λεπτή θα λιώσει στο τηγάνισμα και θα διαλυθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου