Υλικά:
4 κομμάτια φέτα περίπου 1 εκ. πάχος
νερό
αλεύρι
ελαιόλαδο
Προετοιμασία:
Βρέχουμε ελαφρά και τις δύο πλευρές τη φέτα με νερό για να κολλήσει το αλεύρι.
Την περνάμε από το αλεύρι από όλες τις πλευρές και την τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές μέχρι να πάρει χρώμα.
Σ.σ.: Προσοχή με το πάχος της φέτας γιατί αν την κόψεις λεπτή θα λιώσει στο τηγάνισμα και θα διαλυθεί.
Σ.σ.: Προσοχή με το πάχος της φέτας γιατί αν την κόψεις λεπτή θα λιώσει στο τηγάνισμα και θα διαλυθεί.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου