Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2013

"ΜΠΙΣΚΟΤΟΖΕΛΕ"

   Σήμερα είπα να δημοσιεύσω ένα γλυκάκι καλοκαιρινό και δροσιστικό. Μπορεί να είναι "πολυφορεμένο" αλλά είναι από τα αγαπημένα μου!!!


Υλικά για 8 κομμάτια:
μπισκότα τύπου πτι μπερ
1 φακελάκι ζελέ φράουλα
1 φακελάκι άνθος αραβοσίτου (με βραστό γάλα)

Προετοιμασία:
   Απλώνουμε στο ταψί μας μία στρώση από τα μπισκότα.
   Φτιάχνουμε τον άνθος αραβοσίτου σύμφωνα με τις οδηγίες που έχει στο φακελάκι. Περιμένουμε να κρυώσει κάπως για να μη μας σηκωθούν τα μπισκότα και τον απλώνουμε προσεκτικά πάνω από τα μπισκότα να βγει μια ομοιόμορφη στρώση. Το βάζουμε για περίπου 30' στο ψυγείο για να πήξει η κρέμα ώστε να μην ανακατευτεί με το ζελέ.
   Φτιάχνουμε το ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες που έχει στο κουτάκι και το ρίχνουμε προσεκτικά με μια κουτάλα πάνω από την κρέμα.
   Βάζουμε το ταψί στο ψυγείο μέχρι να πήξει το ζελέ και είναι έτοιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου